En god koffertinnredning beskytter og hjelper deg å holde orden på utstyret ditt. Spesialinnredninger leveres fra 1 stk. Vår datastyrte fresemaskin bearbeider skumplast, finèr, plast og aluminium i små og større serier. Opp igjennom tiden så har vi levert innredninger til det meste, og ser frem til å finne en løsning for dine produkter.
-Se nedenfor for bildeeksempler på innredninger vi har laget; skuminnredninger, skumpolstringer, ribbepolstringer, lokkmapper osv.

Spesialtilpassede kofferter og skuminnredninger

CAD/CAM

Vi produserer spesialinnredninger til kofferter og kasser og har levert løsninger til det meste som kan tenkes av produkter og utstyr. Vi utfører hele prosessen fra løsning til uttegning (CAD/CAM), maskinering og montering på samme sted. Dette resulterer i en rask, effektiv og ryddig prosess og fornøyde kunder. Leveringstid kofferter med spesialinnredning: Etter avtale. Normalt 2-3 uker.

Design/Konstruksjon

CAD/CAM

Vi har kompetanse innen CAD tegning i både 2D og 3D.
Programvare CAD: Inventor og Enroute
Programvare CAM: Alphacam og Enroute
Vi tar i mot utstyr for uttegning, men kan også produsere innredninger ut i fra målsatte tegninger/skisser eller 3D solid-modeller (step-filer).

CAD/CAM

CNC Maskinering

Høsten 2012 oppgraderte vi til en ny og mer avansert fresemaskin utstyrt med oscillerende kniv og verktøyveksler. Maskinen har gitt oss større kapasitet og nye muligheter ved produksjon av koffertinnredninger. Vi freser i skumplast, plast, tre og aluminium. Serier fra 1 stk. Bordstørrelse: 3000 x 2000mm. Koffertinnlegg i tykkelser over 55mm freses i flere lag og lamineres sammen.

Bilder / eksempler

×
Til toppen av siden