Informasjon

Navigering i produkter:

Alle våre produkter er inndelt i kategorier. Du finner dem under menyen til venstre på siden. Når du kommer til bunn i kategorien (1-2 steg) vil det dukke opp en tabell over tilhørende produkter. Tabellen gir en oversikt over produktene i kategorien, samt en link til produktbilde dersom dette eksisterer (kamerasymbol). For mer detaljert produktinformasjon kan du klikke vareteksten i tabellen. "Legg til"-knappen legger produktet i produktlisten til høyre på siden. Les mer om dette nedenfor!

Produktliste:

Hvert produkt har en "Legg til"-knapp. Når du trykker denne så havner produktet i produktlisten til høyre på siden. Ved å legge produkter i produktlisten kan du lett finne tilbake til produkter du tidligere har lagt til etterhvert som du blar videre i våre produktkategorier. Produktene legges til i produktlisten med det minste tillatte antallet som kan kjøpes av produktet. Trykker du "Legg til"-knappen på et produkt som allerede ligger i produktlisten så vil antallet økes tilsvarende miniumumsantallet. Når du har lagt ett eller flere produkter i produktlisten så vil knappen: "Endre / Send forespørsel" dukke opp i bunn på produktlisten.

Sende produktliste:

Produktlisten kan sendes til oss som en forespørsel ved å trykke knappen: "Endre / Send forespørsel" i bunn på produktlisten. Før listen blir sendt til oss så får du muligheten til å korrigere antall, slette produkter fra listen eller legge til kommentarer pr. produktlinje. Husk å trykke "Oppdater" etter at du har gjort eventuelle endringer.
Deretter kan du evt. sende listen til oss som en forespørsel ved å trykke "Send forespørsel".
Fyll inn nødvendig kontaktinformasjon og trykk "Fortsett". Du får nå en mulighet til å se igjennom at informasjonen er korrekt. Trykker du "Send forespørsel", så blir forespørselen sendt til oss. Et nytt vindu dukker opp som bekrefter dette. Vi tar kontakt med deg vedr. din forespørsel så snart vi kan.

Leveringstid:

Du finner en indikasjon på leveringstid på et produkt under produktdetaljer. Produktdetaljer finner du ved å klikke vareteksten i kategoritabellen eller produktlisten. Vårt varelager er dessverre foreløpig ikke knyttet opp mot våre web-sider. Send oss derfor en forespørsel på de produktene som er av interesse så sjekker vi status på de aktuelle produktene.

Leveringsmåter:

Vi kan sende varer med Tollpost (Bedriftskunder), Bring Pakker (inkl. ekspress og oppkravstjenester), eller Sporty Budbil (Oslo). Annet på forespørsel. Tollpost henter daglig gods hos oss. Du kan også hente selv. Vi holder til på Kalbakken i Oslo (Stanseveien 2, 0975 Oslo).
Parkering og inngang på baksiden av bygget.

Betalingsbetingelser:

Nye bedriftskunder kan innvilges kreditt etter at vi har gjort en kredittvurdering. Privatkunder: Kontant ved henting, forskuddsbetaling eller postoppkrav.

Retur av varer:

Dersom du ikke er fornøyd med en vare kjøpt hos oss så kan du selvfølgelig returnere den. Dette gjelder ikke spesialprodukter som f. eks. skuminnredning, skumplater eller kofferter/kasser produsert i spesialmål/utførelse. Du står selv for evt. returfrakt. Varen må returneres ubrukt i samme emballasje som du mottok den i.
Til toppen av siden